Όροι Χρήσης

Το περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου www.spezial.gr είναι ιδιοκτησία της:

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΛΚΑΝΗΣ

ΕΜΠΟΡΙΟ

ΟΜΟΝΟΙΑΣ 113 & ΑΒΕΡΩΦ

ΚΑΒΑΛΑ 65403

ΑΦΜ: 045714839

ΓΕΜΗ: 113630752000

ΔΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Οι επισκέπτες του διαδικτυακού τόπου www.spezial.gr καθώς και οι χρήστες υλικού από την ιστοσελίδα αυτή δέχονται τους ακόλουθους όρους. Εάν δεν αποδέχεστε τους κάτωθι όρους δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε τον παρόντα διαδικτυακό τόπο. Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) δίνει τη δυνατότητα τόσο στους πελάτες μας όσο και σε όλους τους χρήστες του internet να ενημερωθούν άμεσα για τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία μας, καθώς και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά.

Πνευματική ιδιοκτησία

Το υλικό και το περιεχόμενο που παρουσιάζεται στον παρών ιστότοπο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του www.spezial.gr. Η πλοήγηση σας και η χρήση του περιεχομένου πρέπει να συμβαδίζει με την αποδοχή των νόμων περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι ονομασίες προϊόντων, υλικό/φωτογραφίες που περιέχονται στον παρών ιστότοπο δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου.

Προσωπικά δεδομένα

Υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/εγγεγραμμένου χρήστη και υπεύθυνος ελέγχου για την επεξεργασία των δεδομένων του στις ηλεκτρονικές σελίδες υπηρεσιών της www.spezial.gr είναι η SPEZIAL – ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΛΚΑΝΗΣ. Ο επισκέπτης/εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης αναγνωρίζει τα εξής:

Η επεξεργασία των δεδομένων του όπως περιγράφεται κατωτέρω στηρίζεται στις εξής νομικές βάσεις:

 • Εκτέλεση παραγγελίας: Προκειμένου επισκέπτης/εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης να ολοκληρώνει τις παραγγελίες του στο www.spezial.gr είναι απαραίτητη η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που παρέχονται από τον επισκέπτη/εγγεγραμμένο χρήστη-πελάτη κατά την εγγραφή και την καταχώριση της παραγγελίας του στην φόρμα καταχώρισης της παραγγελίας και η καταγραφή των συναλλαγών του.

  Σκοπός της βασικής αυτής επεξεργασίας των δεδομένων είναι η ολοκλήρωση της συγκεκριμένης παραγγελίας με όλες τις επιπλέον διαδικασίες που μπορεί να χρειαστούν ( επικοινωνία, ενημέρωση κατάστασης της παραγγελίας, τόπος παράδοσης της παραγγελίας, επιβεβαίωση/ταυτοποίηση του χρήστη-πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση, κ.α.).

  Η SPEZIAL – ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΛΚΑΝΗΣ διατηρεί επίσης το δικαίωμα τακτικής ενημέρωσης του χρήστη εφόσον συναινέσει για αυτό. Η ενημέρωση αυτή μπορεί να περιλαμβάνει ενημέρωση για τα προϊόντα της ή/και προσφορές ή/και διαγωνισμούς, την επικοινωνία για τη βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της προς τα μέλη της καθώς και άλλες προωθητικές ενέργειες της και την εξυπηρέτηση παρόμοιων σκοπών.

 • Συγκατάθεση – συναίνεση: Ο εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης καλείται να δώσει την ειδική, ξεκάθαρη και ελεύθερη συγκατάθεση του στην εξατομικευμένη ανάλυση της καταναλωτικής συμπεριφοράς του εγγεγραμμένου χρήστη-πελάτη με σκοπό την αποστολή σε αυτόν εμπορικής επικοινωνίας με προσωποποιημένες προσφορές για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της SPEZIAL – ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΛΚΑΝΗΣ ανάλογα με τις προτιμήσεις του με ή χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση ώστε ο εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης να μπορεί να λαμβάνει εξατομικευμένες ενημερώσεις και προσφορές από την SPEZIAL – ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΛΚΑΝΗΣ που θα ταιριάζουν καλύτερα στο προφίλ και τις προτιμήσεις του.

  Ο χρήστης υποχρεούται να έχει πρόσβαση στα προσωπικά του δεδομένα για προβολή, διόρθωση και επικαιροποίηση και οφείλει να το γνωστοποιεί το συντομότερο στην SPEZIAL – ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΛΚΑΝΗΣ.

Επεξεργασία και είδος προσωπικών δεδομένων

Δικαιώματα επισκεπτών/εγγεγραμμένων χρηστών

α) Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων: Η SPEZIAL – ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΛΚΑΝΗΣ θα επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα του επισκέπτη/εγγεγραμμένου χρήστη-πελάτη, όπως αυτά δηλώνονται από τον ίδιο κατά τη δημιουργία του λογαριασμού του και στην παραγγελία του στην φόρμα καταχώρισης στοιχείων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη παραγγελία του μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Ο χρήστης/πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει 2 τρόπους για να διεκπεραιώσει μία ηλεκτρονική παραγγελία και να δηλώσει τα προσωπικά του δεδομένα:

 1. Ως επισκέπτης: στην περίπτωση αυτή τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την διεκπεραίωση της παραγγελίας και θα διαγράφουν αυτόματα μετά από διάστημα ενός μήνα. Μόνο κατόπιν συναίνεσης του πελάτη τα δεδομένα του θα χρησιμοποιηθούν έπειτα για προωθητικούς σκοπούς. Τα δεδομένα πραγματοποίησης της συναλλαγής θα κρατηθούν για φορολογικούς λόγους.

 2. Ως εγγεγραμμένος χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος: Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης/χρήστης έχει δημιουργήσει λογαριασμό χρήστη στο ηλεκτρονικό κατάστημα και τα προσωπικά δεδομένα του θα διατηρούνται στα αρχεία της εταιρείας μέχρι αυτός να ζητήσει την διαγραφή τους.

Είδος Προσωπικών Δεδομένων

Το είδος των προσωπικών δεδομένων που επεξεργάζεται η SPEZIAL – ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΛΚΑΝΗΣ:

 • το πλήρες ονοματεπώνυμο

 • η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων

 • η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την διεύθυνση αποστολής)

 • τα στοιχεία τιμολόγησης (σε περίπτωση που έχει επιλεγεί πληρωμή με τιμολόγιο)

 • ο αριθμός ενός τηλεφώνου επικοινωνίας

 • η ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) του πελάτη.

Με στόχο την εξατομικευμένη ανάλυση του πελάτη για αποστολή εμπορικής επικοινωνίας και διαφόρων προσωποποιημένων ενεργειών επεξεργάζεται επίσης:

 • Προϊόντα που έχει αγοράσει στο www.spezial.gr

 • Συχνότητα επισκέψεων στο www.spezial.gr

 • Προϊόντα που έχει βάλει στο καλάθι του ή στην λίστα αγαπημένων στο www.spezial.gr

 • Δημογραφικά στοιχεία που έχει δηλώσει στο www.spezial.gr

 • Έτη παραμονής του ως εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης στο www.spezial.gr

 • Συμμετοχή σε προωθητικές ενέργειες

 • Δαπάνη που πραγματοποιήθηκε κατά την αγορά στο www.spezial.gr

 • Ιστορικό παραγγελιών στο www.spezial.gr

Σε περίπτωση που ζητηθεί να γίνει παράδοση προϊόντων σε τρίτο πρόσωπο ο χρήστης έχει την πλήρη ευθύνη για την ενημέρωση και την πλήρη συναίνεση του προσώπου, που ορίζει ως παραλήπτη, για την κοινοποίηση των προσωπικών του δεδομένων στην εταιρεία SPEZIAL – ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΛΚΑΝΗΣ για το σκοπό και μόνο της παράδοσης σε αυτό, των σχετικών προϊόντων και αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τυχόν αξιώσεις του προσώπου αυτού έναντι της SPEZIAL – ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΛΚΑΝΗΣ.

Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα της εταιρείας κατά τη διάρκεια της συναλλαγής αλλά καταχωρούνται απευθείας σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης εταιρείας (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ) που έχει αναλάβει τη διαδικασία της πληρωμής.

Αποδέκτες Δεδομένων: Για τα δεδομένα που είναι αναγκαία για την εξυπηρέτηση καθενός από τους ανωτέρω σκοπούς επεξεργασίας και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων κάθε αποδέκτη, οι αποδέκτες των δεδομένων του εγγεγραμμένου χρήστη-πελάτη είναι ή δύνανται να είναι:

 1. Οι αρμόδιοι υπάλληλοι της SPEZIAL – ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΛΚΑΝΗΣ.

 2. Οι φορολογικές αρχές και οι τραπεζικές αρχές σε περίπτωση σχετικού ελέγχου.

 3. Εξωτερικοί συνεργάτες που παρέχουν υπηρεσίες διαδικτύου, αποθήκευση και διαχείριση παραγγελιών, υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου, υπηρεσίας (ταχυ)μεταφοράς ή ομαδικής αποστολής προϊόντων, υπηρεσίες εγκατάστασης προϊόντων και υπηρεσίες ανάλυσης δεδομένων πωλήσεων, πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου και ηλεκτρονικού εμπορίου και τηλεφωνικά κέντρα εξυπηρέτησης πελατών με τους οποίους συνεργάζεται η SPEZIAL – ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΛΚΑΝΗΣ.

H SPEZIAL – ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΛΚΑΝΗΣ καταβάλει κάθε προσπάθεια με στόχο να λαμβάνονται όλα τα αναγκαία τεχνικά και οργανωτικά μέτρα (συμπεριλαμβανομένων των κατάλληλων πολιτικών και διαδικασιών ώστε να αποτρέπουν την αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/εγγεγραμμένων χρηστών-πελατών της που επεξεργάζονται και διαθέτουν και εφαρμόζουν διαδικασίες διαχείρισης και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων κατά τρόπο που είναι σύννομος και τα προστατεύουν σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ).

Δικαιώματα υποκειμένου δεδομένων

Κάθε χρήστης έχει τα δικαιώματα που ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία:

 • το δικαίωμα στον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων του,

 • το δικαίωμα διόρθωσης ή διαγραφής μέρους ή του συνόλου (δικαίωμα στη λήθη) των προσωπικών του δεδομένων,

 • το δικαίωμα αντίταξης, δηλαδή να προβάλλει αντιρρήσεις στην επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, και

 • το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων του.

Τα ως άνω δικαιώματα του το μέλος μπορεί να ασκήσει ως εξής:

Για το δικαίωμα/υποχρέωση πρόσβασης και διόρθωσης/συμπλήρωσης των προσωπικών δεδομένων, η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα στους εγγεγραμμένους χρήστες-πελάτες του www.spezial.gr να δουν, διορθώσουν/συμπληρώσουν τα προσωπικά τους δεδομένα μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο www.spezial.gr στο menu «λογαριασμός».

Για το δικαίωμα φορητότητας των προσωπικών δεδομένων, η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα στους εγγεγραμμένους χρήστες-πελάτες να λάβουν τα προσωπικά τους δεδομένα υποβάλλοντας γραπτή αίτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση dataprotection@spezial.gr.

Το μέλος έχει δικαίωμα να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του οποτεδήποτε και για οποιαδήποτε επεξεργασία προσωπικών του δεδομένων εκτελείται με βάση τη συγκατάθεση του, χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της. Η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να γίνει με την αποστολή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση dataprotection@spezial.gr.

Σε περίπτωση άσκησης ενός εκ των άνω αναφερόμενων δικαιωμάτων του εγγεγραμμένου χρήστη-πελάτη η SPEZIAL – ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΛΚΑΝΗΣ θα λάβει κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του αιτήματος εντός (1) ενός μηνός από την υποβολή του. Σε αυτή την περίπτωση o εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης ενημερώνεται ότι τα ελάχιστα αναγκαία από τα προσωπικά δεδομένα του θα διατηρούνται, για τη διασφάλιση των έννομων συμφερόντων της εταιρείας.

Η διαγραφή του εγγεγραμμένου χρήστη-πελάτη του www.spezial.gr μπορεί να γίνει μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο www.spezial.gr στο menu «λογαριασμός» πατώντας τον σχετικό σύνδεσμο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα δεδομένα του καθώς και την επεξεργασία και προστασία τους ο εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης δύναται να απευθύνεται στην SPEZIAL – ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΛΚΑΝΗΣ στο email dataprotection@spezial.gr και στην τηλεφωνική γραμμή 251 083 3063 και εφόσον δεν θεωρεί ότι ικανοποιείται από την απάντηση του ενημερώνεται ότι έχει δικαίωμα προσφυγής στην αρμόδια εποπτική αρχή (Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, www.dpa.gr, Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα ).

Η SPEZIAL – ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΛΚΑΝΗΣ δηλώνει ότι ουδεμία άλλη χρήση των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/εγγεγραμμένου χρήστη θα γίνει για άλλους σκοπούς, πέρα από αυτούς που αναφέρονται στους παρόντες όρους χωρίς την εκ των προτέρων ενημέρωση και, όπου απαιτείται, ρητή συγκατάθεσή του.

Cookies

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies.

Η SPEZIAL – ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΛΚΑΝΗΣ τηρεί αυστηρή πολιτική για την προστασία της ιδιωτικότητας των επισκεπτών της ιστοσελίδας www.spezial.gr. Με το παρόν σημείωμα σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες για το πώς χρησιμοποιούμε “cookies” καθώς και άλλα αυτοματοποιημένα μέσα προκειμένου να συλλέξουμε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες των διαδικτυακών τόπων μας, όπως τον αριθμό των επισκεπτών των ιστοσελίδων μας καθώς και τους περισσότερο επισκεπτόμενους διαδικτυακούς τόπους μας, μέσω οποιουδήποτε φυλλομετρητή και συσκευή που χρησιμοποιείται. Με τη συλλογή αυτών των πληροφοριών, μαθαίνουμε όπως να προσαρμόζουμε καλύτερα τις ιστοσελίδες μας και τη διαφήμισή μας προς τους επισκέπτες.

Cookies και άλλα Αυτοματοποιημένα Μέσα για τη Συλλογή Δεδομένων

Cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται σε κάθε συσκευή σας με την χρήση οποιουδήποτε φυλλομετρητή, όποτε επισκέπτεστε έναν δικτυακό τόπο. Τα cookies μπορεί να τα χρησιμοποιήσουμε για να μας ενημερώσουν για παράδειγμα, εάν έχετε επισκεφτεί την ιστοσελίδα μας στο παρελθόν ή αν είστε νέος επισκέπτης καθώς και να μας βοηθήσουν ώστε να εντοπίσουμε χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας μας, για τα οποία μπορεί να ενδιαφέρεστε περισσότερο. Τα cookies μπορεί να βελτιώσουν την διαδικτυακή σας εμπειρία αποθηκεύοντας τις προτιμήσεις σας, καθώς εσείς επισκέπτεσθε μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Web Beacons

Τα Web beacons (επίσης γνωστά ως Internet tags, pixel tags και clear GIFs) είναι συνήθως διαφανείς εικόνες γραφικών που τοποθετούνται σε μια ιστοσελίδα. Τα Web beacons χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τα cookies προκειμένου να καταγράφουν τις ενέργειες των επισκεπτών στους διαδικτυακούς τόπους.

Διευθύνσεις IP και URLs

Η διεύθυνση IP είναι ένας μοναδικός εντοπιστής που χρησιμοποιούν ορισμένες ηλεκτρονικές συσκευές να εντοπιστούν και να επικοινωνήσουν μεταξύ τους στο Διαδίκτυο. Όταν επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες μας, μπορούμε να δούμε την διεύθυνση IP της συσκευής που χρησιμοποιήσατε για να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο. Την πληροφορία αυτή τη χρησιμοποιούμε προκειμένου να προσδιορίσουμε τη γενική γεωγραφική θέση της συσκευής και να κατανοήσουμε από ποιες γεωγραφικές περιοχές προέρχονται οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας. Την πληροφορία αυτή μπορεί να τη χρησιμοποιήσουμε προκειμένου να αλλάξουμε τον τρόπο παρουσίασης της ιστοσελίδας μας ώστε να βελτιώσουμε την επίσκεψή σας.

Το URL (Uniform Resource Locator / Ενιαίος Εντοπιστής Πόρων) είναι ένας μοναδικός εντοπιστής ή διεύθυνση για κάθε μέσο στο διαδίκτυο και ουσιαστικά πρόκειται για τη διεύθυνση της ιστοσελίδας που επισκέπτεστε. Την πληροφορία αυτή θα τη χρησιμοποιήσουμε ώστε να δούμε ποιες ιστοσελίδες έχουν επισκεψιμότητα καθώς και τον τρόπο με τον οποίο πλοηγήστε στην ιστοσελίδα μας.

Ποια Cookies χρησιμοποιούμε;

Στις ιστοσελίδες μας χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα cookies:

 • Απολύτως απαραίτητα cookies

  Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές, φόρμες εγγραφής, λίστα αγαπημένων, χρήση του καλαθιού αγοράς και για λόγους ασφαλείας. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου μας.

 • Cookies επιδόσεων και ανάλυσης

  Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, ποιες σελίδες επισκέπτονται συχνότερα και αν λαμβάνουν μηνύματα σφαλμάτων από ιστοσελίδες. Αυτά τα cookies συλλέγουν συγκεντρωτικές, ανώνυμες πληροφορίες που δεν ταυτοποιούν κάποιον επισκέπτη. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση των επιδόσεων μίας ιστοσελίδας και μας επιτρέπουν να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση που κάνετε στις ιστοσελίδες μας, συμπεριλαμβανομένου του περιεχόμενου που επιλέγετε κατά την περιήγησή σας στις ιστοσελίδες μας, προκειμένου αν μετρήσουμε την αποτελεσματικότητα και την αλληλεπίδραση των καταναλωτών με την ιστοσελίδα καθώς και να βελτιώνουμε τις σελίδες μας στην πάροδο του χρόνου. Τα cookies αυτά μπορεί να μας παρέχονται από τρίτους παρόχους αναλυτικών εργαλείων αλλά χρησιμοποιούνται μόνο για τους σκοπούς που σχετίζονται με τις ιστοσελίδες μας.

 • Cookies στόχευσης/διαφήμισης

  Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών, τον περιορισμό προβολών διαφήμισης ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν αυτά τα cookies για να θυμόμαστε τους ιστότοπους που έχετε επισκεφθεί ώστε να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια μάρκετινγκ είναι πιο αποτελεσματικά και μας επιτρέπουν να επιβραβεύσουμε εξωτερικές ιστοσελίδες και συνεργάτες που σας προώθησαν σε εμάς.

 • Πώς Μπορείτε να Απενεργοποιήσετε τη Χρήση Cookies;

  Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη χρήση cookies από τις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας, αναλόγως του φυλλομετρητή σας μπορείτε να δείτε στο κομμάτι βοήθειας του φυλλομετρητή σας για την σχετική διαδικασία.

Εξωτερικοί σύνδεσμοι

Οι εξωτερικοί σύνδεσμοι που μπορεί να βρίσκονται στον ιστοχώρο της www.spezial.gr δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο της www.spezial.gr και έτσι η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για τα περιεχόμενα της. Η www.spezial.gr σας παρέχει τους εξωτερικούς συνδέσμους ως διευκόλυνση σας. Ωστόσο ευθύνη για το περιεχόμενο τους και την λειτουργία τους φέρουν οι διαχειριστές των τρίτων αυτών ιστοσελίδων.

Πληροφορίες εντός του spezial.gr

Η SPEZIAL προσπαθεί να σας παρέχει με την δυνατότερη ακρίβεια τις πληροφορίες που περιέχονται στην ιστοσελίδα της όσον αφορά τα στοιχεία της εταιρίας, τις περιγραφές και απεικονίσεις των προϊόντων, τις πληροφορίες σχετικά με το ηλεκτρονικό κατάστημα και τις συναλλαγές.

Ωστόσο λάθη όπως τυπογραφικά, τιμών, απεικονίσεων, μη ενημέρωσης της ιστοσελίδας δεν αποκλείονται. Επίσης σφάλματα λόγω της φύσης των ηλεκτρονικών συναλλαγών όπως διακοπές λειτουργίας, σφάλματα στον εξυπηρετητή και άλλες προβληματικές λειτουργίες που μπορεί να προκύψουν κατά την διαδικασία της χρήσης της ιστοσελίδας δεν αποκλείονται. Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να υπάρχουν διαφοροποιήσεις με το τελικό προϊόν.

Η SPEZIAL σας διαβεβαιώνει ότι καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξάλειψη τέτοιων σφαλμάτων και περιπτώσεων αλλά εφόσον υπάρχει πάντοτε ο κίνδυνος για λάθη σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν την συναλλαγή ή αν έχετε εντοπίσει σφάλματα στην ιστοσελίδα.

Τροποποίηση των όρων

Η SPEZIAL διατηρεί κάθε δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους χρήσης χωρίς καμία ενημέρωση. Ωστόσο αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τα σχετικά κείμενα όπως το παρών για οποιαδήποτε αλλαγή στους όρους.

Τρόποι πληρωμής

Οι τιμές των προϊόντων που εμφανίζονται online μπορεί να διαφέρουν από τις τιμές εντός του καταστήματος.

Η SPEZIAL δέχεται τους κάτωθι όρους πληρωμής για τις ηλεκτρονικές παραγγελίες:

Πληρωμή μέσω αντικαταβολής κατά την παράδοση, το κόστος της οποίας ανέρχεται στα 1.60€.

Πληρωμή με χρήση κάρτας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους πληρωμής μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας στην εταιρία μέσω email στο info@spezial.gr ή τηλεφωνικώς στο +30 251 083 3063.

Αποστολή προϊόντων

Η SPEZIAL εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Ελλάδα. Οι τιμές που αναγράφονται στην σελίδα μας είναι για παραλαβή από το κατάστημα μας. Οι αποστολές επιβαρύνουν τον πελάτη και το κόστος ανέρχεται στα 2,60€ ανα αποστολή.

Η αποστολή διενεργείται άμεσα εφόσον το προϊόν είναι διαθέσιμο διαφορετικά διενεργείται όταν το προϊόν είναι διαθέσιμο για αποστολή.

Επιστροφές προϊόντων και Ακύρωση παραγγελίας

Τα διατιθέμενα, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.spezial.gr, προϊόντα, συσκευάζονται κατόπιν παραγγελίας των καταναλωτών και περνούν από ποιοτικό έλεγχο Control 1, Control 2, συνεπώς επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων δεν θα γίνονται δεκτές. Εφόσον ένα προϊόν δηλωθεί ως ελαττωματικό από τον παραλήπτη/πελάτη, επιφυλασσόμαστε ρητώς για την από μέρους μας διάγνωση του προϊόντος ως ελαττωματικού κατόπιν ελέγχου από αρμόδιους υπαλλήλους μας.

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία μέσα σε 14 ημέρες από την ημέρα της παραλαβής του προϊόντος.

Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες μεθόδους:

 • αποστολή email στο info@spezial.gr

 • τηλεφωνική επικοινωνία στον αριθμό: +30 251 083 3063

 • γραπτή ακύρωση της παραγγελίας στην διεύθυνση της εταιρείας μας.

Επίσης, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα δίχως να χρειάζεται να γνωστοποιήσει τον λόγο εντός 14 ημερών από την παράδοση του προϊόντος στον συμφωνημένο τόπο παράδοσης.

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες μεθόδους:

 • αποστολή email στο info@spezial.gr

 • τηλεφωνική επικοινωνία στον αριθμό: +30 251 083 3063

 • γραπτή ακύρωση της παραγγελίας στην διεύθυνση της εταιρείας μας.

Στην προκειμένη περίπτωση επιστροφής του προϊόντος, ο πελάτης είναι υπεύθυνος για την κατάσταση του προϊόντος έως ότου το παραλάβουμε στις εγκαταστάσεις μας.

Την επιβάρυνση του κόστους μεταφοράς κατά την επιστροφή το επωμίζεται ο πελάτης. Έπειτα η www.spezial.gr θα σας επιστρέψει τα χρήματα εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει η επιστροφή των χρημάτων εάν δεν λάβουμε τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους.

Οι επιστροφές πραγματοποιούνται στις παρακάτω τράπεζες:

 • Εθνική Τράπεζα

 • Alpha Bank

 • Τράπεζα Πειραιώς

Στα χρήματα που θα επιστραφούν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από τον καταναλωτή για την αγορά. Οι επιστροφές γίνονται αποδεκτές εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, συνοδευόμενα από κάθε έγγραφο που παραλάβατε.

Τιμές προϊόντων

Οι τιμές των προϊόντων που εμφανίζονται online μπορεί να διαφέρουν από τις τιμές εντός του καταστήματος.

Η τιμές που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας περιέχουν ΦΠΑ 24% και δεν περιλαμβάνουν κόστος αποστολής και είναι οι τιμές του ισχύοντος τιμοκαταλόγου. Η SPEZIAL διατηρεί κάθε δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

Ισχύουσα νομοθεσία

Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του www.spezial.gr διέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία.